tiistai 30. syyskuuta 2014

KhtCaballon syyskauden-avauskisat 17.9

Moi! En ole taaskaan ehtinyt tehdä yhtikäs mitään. Taino kisat ehdin pitää, mutta viikkoja sitten. Olen tosi pahoillani,ei voi mitään jos on laiska ;D Mutta pidin siis 17.9 AKA keskiviikkona khtCaballon syyskauden ekat kisat. Kisoja tulee ainakin yhdet ennen joulua vielä ;) Itse osallistuin kaikkiin luokkiin, joita oli siis 3. 50-60cm (aka 60-70cm) 60-70cm (aka 70-80cm) ja sekarata (aka 50-70cm). 50-60cm menin Myy:llä ja sain tokan ruusukkeen :) Myy hyppäsi tosi reippaasti, mutta laukanvaihdoissa oli sählinkiä niin tamma ei ihan täysiä päässyt. Olen tyytyväinen, kuitenkin Myyn ihan ekat kisat :) 60-70cm ja sekaradan meninkin Opalilla ja sieltä sain 2x3 sijan ruusukkeita. Olen tosi tyytyväinen Opaliin, se jaksoi tälläkerralla nostaa jalkojakin ;D Opalista tuli mieleen, että alan kisaamaan ja treenaamaan opalilla nyt myös 80-90cm esteitä, koska olen mitannut omiin esteisiini väärin ja olen tässä nyt 6kk hypellyt Opalilla muka 80cm, vaikka se onkin ollut 90cm... Hehheh.
Mutta meillä oli kisaamassa KhtMerililjan väki, KhtBanjo ja KhtRavisukka + yksi kaveri jolla ei ole tallia :) Kaikilla oli super hauskaa ja oltiin pihalla ehkä 2-3 tuntia heposten kanssa :)

Viiksivallut~


Hepojaaa~


Meidän jengi♥


Kamerasäädöt xDOpal :3 Ja joo se nyt pitää Myyn ruusuketta ;D


Ravisukan All Of Time, oikea voittajaponi ;DD


Aaro ja aaron ruusukkeet :3 Ihana ponitus x3


Tästä alkaa koulusähellykset :D Eli tuli tylsää niin laitettiin musiikkia ja sitten piti periaatteessa alkaa pyörimään hevosen kanssa xD keksittiin vähän lisää koululiikkeitä, esimerkiksi oikea voltti, kuperkeikka hevosenkanssa, ganmnam style...
Tandem ratsastusta!


Niin ja tapahtui kamala onnettomuus! ;DD

Mutta mutta mutta mutta mutta..... Ensi keskiviikkona olisi KhtMerililjan kisat joihin menen Bossilla ja Opalilla :) En tiedä menenkö vielä jollakulla, koska siellä on myös monte :) Ja KhtRavisukka pitääkin kisat syysloman vikanapäivänä, sinne menen varmaan Opalilla ja jollain :D En tiedä... Mutta see ya!

KhtBanjo

KhtRavisukka

KhtMerililja

VIDEO KISOISTA TULEE JOSKUS, LINKAAN KYLLÄ ;)

1 kommentti:

  1. xDD Kiva postaus, vihdoin sait tänki julkastuu :P Nojoo, mullaki se tuli sillai viikon myöhäs xDD Mut nyt vaa alat treenaa ja postailee usein sun treenailusta ym :PP Ja hehheh, ootan niit Kht Merililjan kisoi ni pääsen varmaa taas Aaron kanssa näyttämään miten esteitä hypitään xDD... Ja sit jos pääsen sinne ravisukan kisoihi nii tuun koululuokkaan ja näyttelyihin pyörimään mun supermahtavan kouluponiNoNon kaa :3 Mut noi postauksen kuvat, tosi hienoi ja onnistuneit, ja mulle tulee mielee sellasten ammattikuvaajien (mitä jossai oikeis kisois on) ni niiden ottamat kuvat xDD

    - KitKatPoni

    VastaaPoista