lauantai 4. lokakuuta 2014

Counting stars~

Moikkelis moi! Tää päivä onkin mennyt uusimman heposen tekemisessä! (Niin ja meidän kaupungin keppihevostelijoiden wappiryhmää selaillen, terve vaan kaikille siellä oleville ;D). Rotu, nimi, sukupuoli kaikki jo valittu ja heponen on valmis, mutta kuvaa saatte vasta joskus ;) Nimeksi tulee siis CB Sirius Black (kiitus KhtRavisukka '3'), oripoika ja roduksi Fellponi :) Oon tehny sen silmät jo 3 uusiks, nyt teen niitä 4 kertaa ja nyt ei herasilmiä! :D tuntuu että  nyt nää silmät saa Siriukselle kelvata... Niin ja Siriuksella painottaisin kouluratsastusta... joo..
Mutta siis olin 1.10 ratsastamassa Opalin kanssa aika kauan pihalla. Hyppäsin 60-70cm esteitä radassa ja pari 80cm yksittäis-estettä. Opal veti tosi hienosti, taino yhen esteen se kyllä jyräsi ja sitten pukitti siihen päälle, muuten meni oikein hienosti! Sitten 2.10 tein Myyn 'upeat' suitset loppuun ja ratsastin silläkin. Myy oli vähän kankea ja ei oikein tahtonut millään hyppiä tai mitään ja se sitten pukitti ja kielsi ja jyräsi esteitä...


En siis saanut Opalista ollenkaan hyppykuvia, mutta otin jotain kuvia siitä pihalla kun lopettelin ratsastelua :)

Tämän hetkiset karsinat... yh en yhtään tykkää. Sain onneksi tänään äidiltä töistä sellaisen lavan josta teen sitten jonkun näköiset karsina kyhäykset...Myystäkin tuli vaan pari hyppeli kuvaa, mutta kuvia silti :) !
En varmasti mene!


Myyn ihku pihku suoja :D


Myyn suitset ja matringaalit! :)2 kommenttia: