keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Jäätä, lunta ja yksi pieni Tikru

Tikrun kanssa ekaa kertaa pihalla ratsastamassa. Tutustuttu ollaan jo pienellä sisä ratsastuksella,
mutta nyt mentiin tonne ihan hankeen hyppimään. Kuten ->
kuvasta huomaa, esteet oli jäätyny maahan kiinni ja siinä niitä sitten tuli potkittua irti... huoh.
Ja ne oli eri kiva yrittää saada kans pystyyn kun niitten esteitten pohjat oli täynnä jäätä ja ne vaan keikku eikä tahtonu pysyy oikeestaan mitenkään pystyssä. Sitten tietenkin mulla oli jotku hemmetin sormikkaat jotka meni märiks sekunninmurto-osassa kun lumeen tai jäähän koski. Oli muuten kylmää.

Noh noh sitten kamera kunnolla kiinni kamerajalkaan ja sitten kaikkee hienoo säätöö ja upeit talvikuvii, koska siellä näyttää siltä ku oltais lapissa... Ja on yhä kovin kylmä ja märkää ja ugh...  Sitte oli esteet pystyssä ja kamera valamiina ja sitte vaa selkään. Ei ollut moksiskaan tosin vähän se näytti pelästyvän kovaäänisiä mopoja joita meni satatuhatta tuossa tiellä...
Alkulämpät. Ja ne jotka tietäää mimmoset suitset Tikrulla oli kun sen ostin, niin joo laitoin tutteihin valkosta teippiä, koska niistä lähti sinistä väriä ja mun sormet oli ku smurffilla, niin ajattelin että näin on paras :DHeilahtaneita kuvia? PYH.


Siis, muut kuvat on semmosii kauheit maantärähyksii, mutta tässä toi poni on niinku ihan tarkka? Mitä :D


:3 Laitoin Tikrulle tommoset glitteri bling blingz jutut otsapantaan.Tollaselta meijä kenttä sitte näytti... Ja aika maagisen näköstä. Iha ku oltais lapissa, muttakun me ollaan eteläsuomessa niin ei käy päinsä.


Awww tuitui <3


Eläinrääkkäystä. Anteeksi Tikru, en ees tiiä mist sain ton idean :D


Tossa ne upeet blingit.#Turpakuva. Ja tietty #artsy. Joo ei :D"Laitetaan poni puskaan nii saadaan hyvii kuvii höhöhö"


Loistavaa materriaalia. Sitten saatte vielä hiieenon viideon JOSSA EI SITTEN OLE ÄÄNIÄ KOSKA YOUTUBE :) 
AINIIN AINIIN! Päivittelin taas KhtCaballon sivuja joihin pääsee tästä. Siellä on nyt tietoa tallista, lisää hevosien sivuja, kuvia, ööö, vähän kaikkee jännää, uus ulkoasu jne. Käykää kurkkaamassa jos tahdotte~

Näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti